måndag, december 21, 2009

Bokmanias Julkalender 21/12

Idag blir det konst i julkalendern. I början på oktober besökte jag en konstutställning där konstnären Larissa Stenlander medverkade. Larissa Stenlander är född 1960 i Moskva men numera bosatt i Stockholm. Hon arbetar i akvarell och mixed media och målar bland annat mulliga kvinnor i färgglada klänningar bland höga bokhyllor. Jag var väldigt förtjust i hennes tavlor och om jag hade råd (och plats på väggarna) så skulle jag gladeligen skaffa mig en av hennes boktavlor till mitt lilla bibliotekt. Jag tycker att de är vrålhärliga!

6 kommentarer:

Nemo sa...

du svarar inte?

agnes i Lund sa...

Kan bara hålla med! Skulle jättegärna vilja ha en! Har du en aning om var de finns?

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Nemo: Nu har jag svarat.

Agnes i Lund: Jag vet inte. Du får kolla på nätet om du hittar nåt galleri som säljer hennes tavlor. Det borde inte vara omöjligt.

verklig sa...

Snyggt tycker jag minsann

Lustigkulle sa...

Ljuvligt!

Lyran sa...

Åh så fina! God Jul Ivana :-)