onsdag, december 02, 2009

Bad Sex in Finction Award 2009

Det haglar ner priser av olika slag över böcker och författare. Ett av de mer humoristiska och minst prestigefyllda priserna är Bad Sex in Fiction Award som i år går till amerikanen Jonathan Littell för sexskildringarna i tegelstenen De välvilliga. Det är det brittiska magasinet Literary Review som har utsett Littell till årets prismottagare för att erotiken i De välvilliga är alldeles för dåligt skildrad. Som tur är så är romanen annars väldigt kritikerrosad och har hittills sålt i massor. Själv har jag preliminära planer på att läsa den i jul när jag är ledig för boken är så tjock att det förefaller helt omöjligt att läsa den samtidigt som man jobbar. För övrigt tror jag att De välvilliga är en bok som man läser för andra saker än sex och erotik så priset avskräcker mig inte det minsta.

1 kommentar:

victoria sa...

HUR FÅR DIN TILLBAKA TILLBAKA.
 Jag vill dela mitt vittnesbörd med alla, jag heter Victoria Desmond från USA, efter 4 års äktenskap med min man lämnade han mig för en annan kvinna som ledde mig till frustration. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom tillbaka men ingen utnyttjade, tills en gammal vän av mig berättade för en stavningskrock Dr.jaja på internet som hjälpt henne i ett liknande problem, först jag tvivlade på det men jag bestämde mig för att ge det ett försök.Jag kontaktade doktorn (jajaspellcastertemple@gmail.com.com) han hjälpte mig att ställa en stavning på min
make och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig igen. Jag kan inte sluta tacka JAJA. Kontakta den här fantastiska stavningskastern på något av dina problem, han kan erbjuda en varaktig lösning på alla dina problem:
(1) bryta upp och älska stavar
(2) Ta tillbaka din ex eller förlorad kärlek
(3) Avsluta skilsmässa eller skilsmässa stavning
(4) Äktenskapsstavar
(5) Graviditet och barnbärande stavning
(6) Business Spell
(7) Ta bort sjukdom från din kroppsstavning
(8) du vill att kvinnor / män ska springa efter dig
(9) Lotteri vinnande nummer
10) du vill vara rik och berömd
11) Du vill bli befordrad på ditt kontor
Kontakta den här stora mannen via: jajaspellcastertemple@gmail.com