fredag, november 20, 2009

Hoppsan!

Man ska inte planlöst testa andra bloggmallar när man inte är riktigt klarvaken, för då händer det att man klickar på "ändra mall" utan att ha sparat den ursprungliga bloggmallen. Så nu får Bokmania se ut så här tills jag får mer tid i kväll och kanske, om jag har tur, hittar Bokmania-mallen sparad i en annan dator. I annat fall får misstaget utmynna i en ändring. Vad tycker ni som besöker bloggen ofta, är det dags för ett make over?

4 kommentarer:

Jenny B sa...

Vilken överraskning! Jag tycker faktiskt om den här layouten. Jag brukar läsa ett dussin bokbloggar i rad, och nästan alla ser likadana ut. Det är riktigt trevligt att se något annorlunda! Jag borde också förnya mig. Tack för inspirationen!

Lyran sa...

Jag gillar ju att fixa och trixa med layouter och CSS, så jag vänjer mig nog vid ditt nya utseende.

Anonym sa...

Läsvänligt typsnitt - men jag tyckte mycket om det gamla utseendet, också!
;-)

En bok om dagen sa...

Jag tycker mycket om den breda "huvudspalten"! Läsvänligt värre! ;-)

Och så borde jag också mickla lite med min bloggdesign, för min blogg ser alldeles för trist ut...