tisdag, oktober 20, 2009

Min svaghet för autografer

I söndags var det enkelt för mig att utveckla och odla min svaghet för författarautografer. Du kan säkert lätt lista ut vilka fem författare som skrev var sin hälsning.

3 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

*skratt* jag är också barnslit förtjust i signeringar, hehe. Hoppas gästabudet var trevligt! Lät himla skoj!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ja, det var trevligt. Det är alltid kul att se människan bakom en berättelse. Bäst var Anneli Jordahl och Peter LeMarc, de var underhållande och personliga. Paret Ahndoril talade intressant om sina respektive böcker och verkligheten bakom dem, inte bara om Hypnotisören. Kjell Westö och Monika Fagerholm ägnade mycket tid åt att högläsa ur sina böcker, vilket i och för sig var kul, men det kan man ju göra själv. Om jag orkar (och hinner) så skriver jag en rapport, men lovar inget.

Jenny sa...

Jag har en gång på bokmässan för ngr år sedan fått en elefant(!) ritad till mig, då jag talade om hur bra jag tyckte Låt den rätte komma in var, för John Ajvide Lindqvist...Han blev så smickrad och tyckte att: "-nu blir jag så till mig att jag bara måste rita en fin elefant!" (och jag blev såklart superglad,efter att jag tagit mod till mig och gått fram, för en gångs skull, och "hyllat" honom...)
På samma mässa ritade också Inger Edelfeldt en kråka i min bok- eftersom jag bett just om "en kråka"..!Nu på senaste mässan blev jag väldigt smickrad av Fredriks Strage (vars nya bok Stragetxt-ja det ska vara txt...-jag fyndade för 100:-)som ritade ett fint hjärta med kram från Fredrik. Det gladde mig hela vägen hem!