söndag, oktober 11, 2009

Henrik Langes bokhumor

Jag gillar Henrik Langes sätt att driva med böcker och litteratur och därför var jag glad när jag upptäckte att det finns ett antal av hans strippar samlade på SVB:s hemsida. Mina favoriter där är nummer 54 och 56.

På Aftonbladets hemsida finns också ett antal Lange-strippar att läsa och de har underrubrik "för dig som har bråttom". Här nedan har jag samlat länkarna:

Henrik Lange finns även i bokform och som vykort.

2 kommentarer:

Illusionernas blogg sa...

Alltså, det här är väldigt konstigt. Jag har PRECIS postat ett inlägg om Henrik Langes serier! Men jag gillar dem inte...

http://illusionernasblogg.blogspot.com/2009/10/mina-kanslor-for-henrik-lange-for-dig.html

Jag hoppas du ändå kommer uppskatta min text.

Fin blogg!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Illusionernas blogg: Verkligen ett lustigt sammanträffande. Jag anser att en förutsättning för att uppskatta Langes kortversioner är att man faktiskt har läst originalen. Om man inte kan relatera till den ursprungliga boken så blir det konstigt.

PS: Gillade fyrrutingen i ditt inlägg :-)