söndag, oktober 04, 2009

De tre som har vunnit Bodil Malmstens "leoparder" presenteras nu!

Utlottningen är avslutad, sammanlagt 19 personer deltog. Tack ska ni ha allihopa! Men det är bara tre som kan få ett alldeles eget exemplar av boken De från norr kommande leoparderna av Bodil Malmsten hemskickat och de tre lyckligt lottade är:

Carina (Bokbiten) - eftersom hon aldrig har läst någonting av Bodil Malmsten och känner att Bodil fattas i hennes "inre bibliotek". Det vill jag gärna hjälpa till med att åtgärda och därför vinner Carina boken.

Jesper Festin - eftersom önskan att införliva mer Malmstensk prosa i sitt litterära medvetande har slagit rot hos honom. Det är en ädel önskan som jag gärna vill uppfylla. Därför vinner Jesper boken.

Jessica (Ord och inga visor) - eftersom hon har de två tidigare loggböckerna snyggt skimrande i bokhyllan och det bara är trean som fattas för att kunna göra en Bodil-raid och läsa dem alla på rad efter varandra, vilket hon lovar att göra. Därför vinner Jessica boken.

Grattis till er, hoppas att ni kommer att tycka om bokem minst lika mycket som jag. Och kom ihåg att mejla mig era postadresser så att jag kan skicka boken. Mejadressen finner du till höger på sidan.