fredag, september 25, 2009

Bokmania fyller 2 år

(Bokmania IRL)

Idag den 25 september fyller Bokmania 2 år. Det var just den dagen som min första blogg om vardagsfilosofiskt ditt och datt definitivt förvandlades till en nördig bokblogg vid namn Bokmania. Det var en successiv förvandling av bara farten när jag insåg att mina inlägg mer och mer handlade om böcker och litteratur. Och sedan dess har mitt bokliv inte varit sig likt. Att blogga om böcker är himlakul och ni alla som antingen bara tillfälligt eller sporadiskt besökt bloggen eller har blivit stammisar bidrar till att det är så roligt och tacksamt. Utan sina läsare vore Bokmania inte det den är idag. Tack ska ni ha! Men nu kör vi vidare, det finns många olästa böcker som väntar på sin tur...

14 kommentarer:

Lotta sa...

Grattis på tvåårsdagen :)

Anonym sa...

Grattis på Två års dagen :)

Vixxtoria sa...

Gratulerar, gratulerar! Roligt att få ett ansikte på bloggaren också :-)

Kajsa sa...

Congrats!

snowflake sa...

Gratulerar! Du är klok för din ålder.

Lustigkulle sa...

Stort GRATTIS!
Jag har så mycket glädje av din blogg - speciellt recentionerna!

Eva alias Lustigkulle

Boktokig sa...

Grattis!!! Ja, visst är det kul att blogga om böcker! Roligast är det med kommentarerna som man får! Spännande att läsa vad andra tycker!

Lyran sa...

Jättestort grattis Ivana, vi ses i morgon hoppas jag.

Lyran sa...

http://bok-bibliotek.se/sv/seminarier/alla-program/kulturrecensenter-vs-bloggare/

Det här tycker jag vore roligt om vi kunde lyssna på tillsammans. Mitt förslag är att vi träffas vid Sekwas monter kl 13. Vi hörs i morgon!

Vixxtoria sa...

Lyran och Bokmania: ja, det tycker jag ni ska lyssna till, för jag vill hemskt gärna ha en rapport.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Lyran: Bra förslag. Vi hörs.

Hermia sa...

Grattis! Och ha det så kul på bokmässan! Du verkar ha en smart strategi :-)

Jenny B sa...

Grattis! Och vilken SÖT bild!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Tack för gratulationerna :-)