tisdag, juni 02, 2009

Billigaste billiga Fogelström

Hela per Anders Fogelströms Stad-serie för 139 kronor - det kallar jag ett fynd! På Åhléns, på ett undanskymt bord med udda böcker som blev över efter bokrean i vintras, hittade jag Fogelström-boxen med de fem inbundna böckerna. Inplastad och fin och väntandes på att få följa med mig hem. Eftersom jag hade en hundring i bonus sedan tidigare inköp, räckte det med att plocka fram fyrtio spänn ur plånboken. Prutat och klart.

Nu måste läsningen av Fogelström bli av!

4 kommentarer:

Lyran sa...

I mitt tycke är detta några av de allra bästa svenska romanerna, grattis till fyndet!

Boktokig sa...

Det var verkligen ett fynd!!! Åh, de böckerna är sååå bra!

Anonym sa...

Kulturhistoria på hög nivå. Kanske slagna bara av Mobergs utvandrarserie.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

jag har förstått att jag har en stor läsupplevelse framför mig.