lördag, maj 16, 2009

Bokmania diggar ViLäser och de vet om det

På tidningens sista sida citerar ViLäser vad jag skrev om tidningen efter att jag hade läst nr 1 i mars. Det känns riktigt roligt, måste jag erkänna. Förresten är jag alldeles varm i mitt boknördshjärta den här gången också, för ViLäser har inte svikit mina förväntningar. Tvärtom. Jag gottar mig i alla trevliga reportage, intervjuer och artiklar. Mest fängslad är jag av artikeln där psykologen Jonas Mosskin läser och tolkar Cormac McCarthys Vägen. Den är spännande. Liksom de övriga artiklarna. Testa tidningen om du ännu inte har gjort det, den är mycket trevlig.

3 kommentarer:

Maria sa...

Haha, vad kul. :)

Jenny B sa...

Grattis till dig! Hoppas du får ännu fler läsare via länken också!

Hermia sa...

Roligt med citatet! Jag ska spana in VIläser på jobbet under veckan,förra numret kom inte som det skulle men tycks det ha gjort sällskap med det nyaste till bibblan.