torsdag, april 09, 2009

Påskläsning och bokcirkelbok

Recensionsexemplar i all ära, men visst är det ibland skönt att endast låta sig styras av den momentana läslusten. Ska börja läsa Revolutionary Road av Richard Yates och känner mig riktigt taggad och förväntansfull! Dessutom har vi i min bokcirkel valt att läsa den till nästa träff i slutet på april (enligt mitt förslag, fniss fniss). Filmen har jag dock inte sett, väntar tills den kommit ut på dvd.

Dessutom läser jag mycket i Öijers senaste diktsamling Svart som silver och är helt tagen. Av bildspråket, känslorna, stämningen, melankolin. Kan inte få nog. Har lånat samlingen på biblioteket men känner att jag vill - måste - äga den.

Glad påsk! I stället för påskkort skickar jag ett bokmärke.

Via pocketpocketpocket spårade jag bilden hit.