torsdag, mars 12, 2009

ViLäser är här!

Igår kom den, idag är den utläst, och det är hela tre månader kvar till nästa nummer. Flera intressanta reportage och artiklar om högt och lågt, en riktigt bra tidning, detta nummer om möjligt ännu bättre än det förra (första), så jag blev alldeles varm i mitt boknördshjärta. Hällde upp ett glas rött till, blev sugen av omslagsfärgen. En lyxstund i soffan mitt i veckan, japp japp. ViLäser nr 2 är ute i handeln den 17 mars.

2 kommentarer:

Hundöra sa...

Hej, tänkte kolla med dig vilka tycker du är målgruppen för tidningen? Är det för den vanliga läsaren som läser populärlitteratur, eller är det för folk i branschen och bibliotekarier? Vad är det för typ av artiklar?

Jag är själv lite intresserad av tidningen.

Bokmania sa...

Målgruppen är du och jag och alla andra vanliga bokälskare och bokläsare. I det här numret finns t.ex. en lång intervju med Åsa Linderborg och Fay Weldon, ett reportage om annorlunda boklådor i Paris och annorstädes, en artikel om Zafóns Barcelona, en text om modefotoböcker, tips på lustiga hotelboenden blan böcker, en artikel om svenska författare och deras hundar och massor av lästips och (bok)prylar. Ja, helt enkelt lite av varje. En trevlig tidning.