tisdag, mars 03, 2009

Lokala media bryr sig om Stora Bokbytardagen

Ur EK 090303

Det är glädjande! Idag har både Eskilstuna Kuriren och tidningen Folket skrivit om Stora Bokbytardagen i Eskilstuna och Mariefred den 5 mars. Kuriren har en längre notis i papperstidningen (se foto) men Folket har gjort en intervju med mig och på kultursidan publicerat en längre artikel.

Det känns riktigt bra att lokalpressen bryr sig. Fast det är ju egentligen deras uppgift att uppmärksamma just det lokala, inte sant. Och på torsdag morgon (efter nyheterna klockan 9) ska jag berätta om Stora Bokbytardagen i SR P4 Sörmland. Ska bli spännande.

Nu är det bara att hoppas att många kommer och deltar. Mer information om Stora Bokbytardagen i Eskilstuna finns här. Allmän information, där du bl a kan läsa om det anordnas Bokbytardag även i din hemstad, finns här.

Vill du anordna en egen liten Bokbytardag på din arbetsplats eller skola? Då kan du använda affischen som Maria Trolle-Lindgren har gjort. Den finns i olika utföranden och kan laddas ner i pdf-format härifrån.

3 kommentarer:

Martin Ackerfors sa...

Inte bara lokala tidningar, igår såg jag slutet på Aktuellt vid 21.25 (precis innan Babel) och där tipsade om att stora bokbytardagen skulle äga rum idag. Grattis till det stora genomslaget. :)

Jonas Carnesten sa...

Åh, va kul att byta böcker. Det här borde ju göras oftare.

Bokmania sa...

Martin: Ja, jag såg också ett inslag i svt.

Jonas: Ja, visst var det kul. Men vad frusen jag var!