lördag, januari 10, 2009

Illustrerade klassiker - hur gick det?

DN:s jultävling är avgjord och facit är publicerat. Jag har missat två frågor, sexan och tian. Att tian var fel var väntad, jag envisades med Orlando av Virginia Woolf, trots allas goda tips om Nedstörtad ängel. Får skylla mig själv. Men sexan retar mig mera. Mörkrets hjärta, så klart! Jag gissade på Robinsom Crusoe, suck. För övrigt är jag nöjd.

Hur gick det för dig?

4 kommentarer:

Hermia sa...

Jag missade också Mörkrets hjärta, hade samma gissning som du på den. Resten gick bra. Den andra du missade tog jag under min läsning av Ett annat liv...

agnes i Lund sa...

Missade Mörkrets hjärta. Irriterar mig på den slarviga klassikerdefinitionen. Nedstörtad ängel - klassiker?

Tekoppen sa...

Jag gissade rätt på alla, men skulle inte ha lyckats med vissa utan tips från vissa bokbloggare. Mörkrets hjärta lyckades jag med bara för att jag råkade läsa den boken under december.

Erika sa...

Jag hade alla rätt och är mäkta stolt! Tror att många liksom du gissade på Robinson Crusoe, den var lite klurig...