onsdag, december 17, 2008

Sex dagar kvar till julafton...

... och det betyder att juldoping av alla slag är tillåten i syftet att komma i julstämningen. I mitt fall består dopingen av två obligatoriska inslag:

1) Läsa Jonas Gardells pjäs Mormor gråter. Jag gråter också, fast av skratt, varje gång jag läser den. Jag tycker att Mormor gråter är vansinnigt roligt, fast jag är van vid att omgivningen inte delar min åsikt. (Klicka på länken ovan om du vill läsa pjäsen. Den är kort.)

2) Se tomten-kommer-klippet ur filmen Ogifta par - en film som skiljer sig. Skrattar så jag får hicka. Nästan alltid. Helt galen humor! Klockren galenskap, precis i min smak.

2 kommentarer:

Lisan sa...

Men jag delar då verkligen din åsikt. Jag fullkomligen älskar Mormor gråter. Kommer heller aldrig att glömma när jag var och såg Gardell och han gjorde den live... jeez, jag vred mig ur led på den stackars pinnstolen!

Bokmania sa...

Lisen: Jag har bara sett honom framföra pjäsen på tv - nästan som live ;-P Det är så himla kul när han gör alla replikerna själv...