torsdag, november 13, 2008

Varning för julbluff!

OBS! Den som spikar på julafton har allvarliga problem är inte någon uppföljare till Den som inte tar bort luddet ska dö!. Det är exakt samma bok men i en röd julutgåva. Eftersom det tydligen inte står på omslaget kan man lätt tro att innehållet är nytt. Det är det alltså inte.

Förlagets beskrivning lyder som följer: "Julutgåva av succén Den som inte tar bort luddet ska dö! Nytt omslag, ny titel - samma innehåll."

Bokmania buar! Skumt, onödigt, larvigt. Ett idiotiskt säljknep. Vad är det för fel med gult? Min åsikt är att en så vansinnigt rolig bok som Den som inte tar bort luddet ska dö! borde ha förmåga att hitta till sina läsare även oavsett färg. Påsk eller jul, strunt samma.

2 kommentarer:

anders sjöqvist sa...

Kära Bokmania,
Kul att ni tycker om Davids bok. Jag vill bara berätta att på bokens framsida så står det att det är samma innehåll men med nytt omslag och titel. Jag håller med om att det är det är väldigt viktigt för att ingen skall känna sig lurad. Den bild som ligger ute var en tidig skiss och det var bra att ni uppmärksammade det, vi kommer att byta omslag på alla sajter under helgen.
Hälsar
Anders Sjöqvist
Förläggare
Frank

Bokmania sa...

Hej Anders, och tack för svaret. Känns lugnt nu :-)
Hoppas att uppföljaren kommer snart.
/Ivana