onsdag, oktober 22, 2008

Dags att kartlägga...

den tjeckiska bokmarknaden igen, bland annat förstås. Ett helt år har gått sedan sist, otroligt vad tiden går fort. Har varit i valet och kvalet om jag ska packa ner datorn, men har besinnat mig då det trots allt är ett familjebesök jag i första hand företar mig och då står det i huvudsak umgänge med mamma och syster på programmet. Inget kvällsbloggande alltså. Kan dessutom vara nyttigt att tänka på annat ibland, haha. Men eftersom det finns trevliga bok- och internetcaféer att besöka i staden Brno dit jag åker i morgon, så blir det inte helt tyst här på bloggen. Hoppas jag. Och finns det lektyr nedpackad i resväskan? Självklart. Böcker har jag alltid med mig, oavsett geografiskt avstånd, även om jag inte brukar ta med mig några mängder (jämfört med mångra andra bokmalar)- ett par tre små pocketar räcker gott och väl. På planet ska jag i alla fall läsa Tecken till kärlek som jag inte har kommit så långt i för att det var lite körigt på sistone. Nästan en lässvacka till och med. En återhämtning behövs.

Undrar också hur Kundera-snacket fortsätter...