lördag, september 13, 2008

Osynlig bokhylla

Jo, det är sant. En osynlig bokhylla finns faktiskt att köpa. Den ser ut som en ...... tja, bokhylla som fritt svävar i luften. En ur den optiska synvinkeln intressant produkt, men särskilt många böcker rymmer den inte. Fast det är klart: man skulle kunna ha den hängandes "i luften" vid sidan om datorn och ha alla ska-snart-blogga-om-böckerna på den.

3 kommentarer:

Hans Persson sa...

Jag gillar den där sortens hylla, men jag gjorde min egen istället för att köpa en. Jag funderar på att göra en till att ha hemma.

Spectatia sa...

Rolig hylla. Bredvid min dator har jag två små hyllor, fast synliga: en "läser just nu"-hylla och en "ska blogga om snart"-hylla. Fiffigt som fasen.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Hans: En händig man :-)

Spectatia: Det låter onekligen praktiskt. Själv har jag bara "högar" som tyvärr är alldeles för synliga, överallt. Suck.