torsdag, september 25, 2008

Jaha, då var det dags igen

Liza Marklunds deckare trängs återigen med annat onyttigt och lättuggat vid kassorna i snabbköpet nära dig. Ibland måste jag stålsätta mig för att ignorera chokladen, men Marklund har jag aldrig haft problem med. Vad väljer du? Godis, Marklund, inget eller både och?
8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag väljer godis. Marklund vem är det?

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Haha, ditt svar kan inte misstolkas.

Hans Persson sa...

Jag är ingen stor godisätare, men visst har jag läst Marklund.

Lyran sa...

Godis - ja tack. Marklund - aldrig mer.

Lotta sa...

Godiset.
Boken kan jag tänka mej som ljudbok. Lagom underhållning till och från jobbet.
Lotta

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Hans: Det är bra att någon åtar sig uppgiften att läsa "undeverket".
Lyran: Jag säger precis samma sak!
Lotta: Jag tror inte ens jag vill spendera min tid på den som ljudbok. Jag har läst de tre första böckerna av Liza Marklund, kanske fyra till och med. Och det räcker!!!

Catrin sa...

Slukade Marklunds första bok om och med Annika Bengtzon - man kan inte säga annat än att hon begriper sig på att skriva med klassiska cliuffhangers. Nå. Godis blir det bara på lördagar och mina böcker handlar jag på AdLibris eller i Hanssons bokhandel. Och det känns som om jag är klar med Marklund. Gillade dock Gömda förresten.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Catrin: Jag var också förtjust i Sprängaren när det begav sig. Och gillade Gömda. Läste kanske tre böcker till, mest av yrkessmässig tvång. Minns inget och vill inte mer jag heller.