torsdag, augusti 21, 2008

Nja...

Har nyss läst följande visdomsord: Vänner och böcker ska man ha få av, med de ska vara goda. Nja, jag tror att jag instämmer bara delvis. Böcker och vänner ska i möjligaste mån vara goda, det är sant. Men man ska ha många böcker, de kan aldrig bli för många.

Därför jublar jag ogenerat över dagens efterlängtade bokpaket:

4 kommentarer:

MaDeLiÑo sa...

Inge Marian Keyes? =OO

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Faktiskt inte.

malin sa...

mmmm Ragde... är den bra del 3? jag har läst de två första och väntar med spänning på trean - höll på att bli galen när Eremitkräftorna var slut :)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag har kommit halvvägs och kan säga att den är sorgligare och tyngre i sinnet än de två första och att fokus ligger på Torunn. Det dröjer knappast många dagar innan jag publicerar min recension här på bloggen så då kan du få veta mer.