söndag, augusti 03, 2008

Vad är detta?

Nyligen har det kommit ett raggningsbrev från Bonniers Bokklubb, kanske har du också fått ett. Vanligtvis brukar jag kasta dylika brev, utan att ägna försändelsen en tanke (är nämligen redan med i en bokklubb och tänker inte byta, så det så), men denna gång är jag förbryllad. Vad i helv... är det för en pryl de skickat med i brevet? Var är blyertsen eller det gamla hederliga suddet? Grejen ser ut som en sexleksak, haha, men tvivlar på att det är det. Nån sorts skalare? Till vad? Någon som vet? Snälla, ge mig ett svar så jag kan sluta grubbla.


9 kommentarer:

Fröken Nina sa...

Jag tror det är en thumbthing. Sätt den på tummen när du läser en pocketbok så håller du boken "öppen" med en hand... :D

Lyran sa...

Så bra att jag hittade både frågan och svaret här, jag funderade också...

Jean sa...

Haha, ser verkligen ut som en sexig tingest...fnizz!

MVH
Jean

Anonym sa...

Det är en apelsinskalare.

Arezo sa...

Hej Ivana :)
Jag kan nog inte hålla med dig om att saken är en sexleksak...den är nog lite för vass ..tyvärr :) tror snarare det är en grej till tummen som håller upp sidorna i boken :)

Ska pyssla lite me min fula blogg snart... kramar**

Therese sa...

Det är en citrusskalare. Kanon bra. Håll bara i öglan och skär ett snitt i tex apelsinen! =)

Fröken Nina sa...

Ha ha, ja, det kanske är en apelsinskalare... Jag har nämligen en thumbthing som ser nästan likadan ut, och tänkte eftersom den kom från en bokklubb. (Fick också en sådan) Men då kan man ju skala apelsinen och äta den medan man läser! :D

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Haha, det verkar vara nästan jämnt mellan en sidhållare och en apelsinskalare. Bäst jag testar. Men apelsinskalare tror jag mera på. Som fröken nina skriver: man kan skala en apelsin och äta den medan man läser.

Pälle sa...

Det är en apelsinskalare.
En thumbthing ser mer ut såhär:
http://www.thumbthing.com/how.htm