torsdag, juli 10, 2008

Läsfest

Nu ska jag ÄNTLIGEN ta och läsa En halv gul sol av av Chimamanda Ngozi Adichie. Jag har länge sparat boken till ett tillfälle då jag skulle kunna njuta lite extra av denna fantastiska roman och nu har jag bestämt mig att tiden är inne. Misstänker att jag kommer att bli associal ett tag framöver, haha. Men vi är säkert många som har boken som sommarläsning, så jag hoppas att jag hamnar i gott sällskap. Har du läst den?

5 kommentarer:

*Malin* sa...

Jag har läst den och tyckte att den var otroligt maffig och läsvärd. Rekommenderas verkligen!

Marianne sa...

Ja, men var inte så imponerad.
Det berodde antagligen på att jag inte har referensramar för att kunna bedöma innehållet, dvs. dåliga kunskaper om Biafrakriget.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag vet inte heller något om Biafrakriget!!! Måste man det? Verkar konstigt.

Lyran sa...

Mitt ex borde komma med posten under nästa vecka :o)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ska du spänna ögonen i den direkt?