onsdag, maj 14, 2008

Hur litterär är du?

Är du litterär? Hur mycket i så fall? Du kan göra ett test och ta reda på det. Ganska svåra frågor, faktiskt (säger jag som bara fick 19 rätt av 28).

6 kommentarer:

Spectatia sa...

Du är alldeles lagom litterär. (Jag fick också 19). ;-)

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Roligt med såna test :-) Säger en riktig boknörd. Fick 20. Varför görs inte ett TP kring litterära frågor?

Ivana Eklund sa...

Amoroso: Jag tror att det vore svårt att samla fyra boknördar för att spela ett TP med litterära frågor. Men visst vore det kul. Fast tänk hur frustrerad man skulle bli om man inte visste nåt man borde!?

Ivana Eklund sa...

Spectatia: Helt ok för mig att vara lagom :-)

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Onsdags TP som alternativ på biblioteken som komplement till alla bokcirklar, haha. Biblioteket ska ju vara en mötesplats :-) Eller varför inte krog TP med litterärt innehåll? Ojoj. Slår storbildtv och alla direktsända matcher.

Ivana Eklund sa...

Härlig idé - särskilt den om krog TP. Vaddå fotbolsvm?