torsdag, april 03, 2008

Äntligen en öronbok - igen!

Jag hade världens tur vid biblioteksbesöket igår - lyckades lägga vantarna på Doris Lessings Det femte barnet på cd.. De första tio minuterna var jag lite, vad ska jag säga, avvaktande. Men sen vände det och jag fastnade. Nu är det lätt att jag tar onödiga omvägar med bilen bara för att kunna lyssna extra längre. Och nej, det funkar inte att läsa med öronen när jag är hemma.

2 kommentarer:

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Kan inte heller lyssna på bok hemma. Men njuter av biblioteksspelarna som går att låna hem, fungerar precis som en m3 spelare och man kan ha med sig boken/spelaren när man är ute och går (hörlurar är det enda man får stå för själv) Alldeles underbar!!

Ivana Eklund sa...

Biblioteksspelarna? Det visste jag inte att det fanns något sånt. Ska fråga efter en sån nästa gång. Tack för tipset.