lördag, april 12, 2008

BOKMANIA på kultursidan

Det är en stor dag för BOKMANIA idag, eftersom Eskilstunatidningen Folket har publicerat en lång intervju med mig om den här bloggen. Känns riktigt riktigt riktigt kul! BOKMANIA har gjort entré på "kultursidan", det är inte fy skam! Det måste nästan firas :-D
4 kommentarer:

Caroline sa...

Grattis! Klart du ska fira. :-)

Ang. "Champagneflickan" så kan du höra mig läsa ett utdrag ur boken i tv4s nyhetsmorgon imorgon, där jag också ska diskutera kring bokens innehåll. Eftersom det är direktsänt så kan jag inte säga någon exakt tid, men mellan klockan tio och klockan elva ska det vara "game on" har man sagt mig. MVH, Caroline L Jensen

Ivana Eklund sa...

Hej Caroline! Tack för tipset. Jag har sett inslaget, och så lyssnade jag på en intervju med dig i PS Populär i veckan. Och vet du vad? Jag har fått ett recensionsexemplar också...

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Vad kul att fler bloggare blir synliga!! Jag gillar din blogg, ska du veta!

Ivana Eklund sa...

Tack amoroso! Jag läser gärna din också.