fredag, februari 01, 2008

Roligt. Kul. Spännande. Nu och snart.

En hektisk dag har övergått i lugnare tempo. I morgon är det vernissage, jag och mitt bonusbarnbarn Victor, som är 9 år, ska ställa ut våra målningar på ett galleri här hemma i Eskilstuna. Rubriken för utställningen är "Alla hjärtan". Jag tycker inte allas att hjärtat som symbol för kärlek och vänskap är uttjatat, det får det ju aldrig bli. Själv ställer jag ut ett knappt tjogotal målningar, Victor tio. Inte bara hjärtan, men övervägande. Vi har fotat lite grann, så det kanske kommer upp ett bildspel här så småningom. Så fort jag hinner.

Det bästa med att ställa ut sina alster tillsammans med ett barn är att se hans glädje och stolthet. Vi är partners, han är jätteduktig. Det blir inte ofta vi har möjlighet att måla tillsammans men när det händer, så är det jättekul. När lokaltidningarna kom idag för att göra reportage om utställningen stal grabben hela showen, det var han som var "stjärnan". Men det bjuder jag på med glädje! Jag gissar att han vaknar tidigt i morgon bitti för att springa ut och hämta tidningen så fort som möjligt...


Det blir en lång, intensiv, men mycket givande och rolig lördag. Hoppas det kommer mycket folk.


Min gamla palett