lördag, februari 16, 2008

Melodifestival? Nej, tack.

Nu tänker jag utmana ödet, svära i kyrkan, sticka ut hakan, inte inordna mig i ledet, igen - typiskt mig. Jag vill inte titta på Melodifestivalen, varken i kväll eller någon av de andra kvällarna, inte på finalen heller. Gillar inte Melodifestivalgrejen för fem öre. Så, nu är det sagt, en gång för alla. Jag vill helre sitta och läsa. Jag längtar mig nästan sjuk över att få börja på Némirovskys Ensamhetens vin, det har ännu inte blivit av. Det var lite mycket på sistone, andra trevliga saker krävde min sinnesnärvaro och egentligen även min fysiska - konstutställning (ett bildspel finns här), jobb, distanskursen, träff med tjejerna från Litterära klubben samt ett annat bokgäng. Hade ju knappt tid att blogga... Nu ska jag landa igen, hoppa ner från mina moln och fortsätta att leva min vardag igen, åtminstone tills det dyker upp nya "störningsmoment". Till exempel i form av en ny studie- och skrivuppgift.