söndag, februari 24, 2008

I behov av bokhylla


Min bokhylla är sprängfylld, böckerna står i dubbla rader, det är ingen ordning alls. Jag skulle vilja att "någon" byggde en hel vägg med hyllor åt mina raringar och befinner mig på övertalningsstadiet i byggprocessen. Det som redan står klart är att vi i alla fall har en vägg i huset som skulle ypperligt lämpa sig för ändamålet.

3 kommentarer:

Spectatia sa...

Vad skönt att se att det inte bara är jag som har det så där! Jag försökte faktiskt städa ett par dubbla rader i helgen - bara för att upptäcka att det enda jag egentligen hade åstadkommit var att skyffla dem vidare så det blev dubbla rader någon annanstans istället. Du verkar ha fattat mer än vad jag gjorde, det behövs fler hyllor, helt enkelt.

Ivana Eklund sa...

Ja, precis så är det. Fler hyllor - jaaaaa!!! Nu gäller det att den man lever med fattar också, haha. Det är det jag jobbar på. Att göra sig av med en bok varje gång man köper en ny går ju inte, det fattar vem som helst. Tror jag, eller?

Spectatia sa...

Ja, man tycker det borde vara enkelt att fatta, men alla verkar inte riktigt vara med på det där. Underligt...