tisdag, januari 29, 2008

Viktigt medelande!

Nu har Bokmania tagit sig i kragen och skaffat en egen domänadress, http://www.bokmania.net/ . Tack och lov sköter Blogger omdirigeringen, så jag behöver inte oroa mig för att bli lost i cyberrymden och inte heller ni kära läsare. I ett par dagar fungerar båda adresserna parallellt men sen antar jag att det börjar dyka upp en ruta med information om den nya adressen. Kom ihåg då att uppdatera bokmärket i dina Favoriter.

Förresten, vad tycker ni om de nya färgerna? Funkar det med blå text eller ska den vara svart?

3 kommentarer:

Hans Persson sa...

Jag tror att även den gamla adressen kommer att fortsätta att fungera framöver. Min gamla adress fungerar i alla fall fortfarande.

Ivana Eklund sa...

Jaha,
desto bättre.

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Funkar alldeles utmärkt med blå text! Nästan ännu bättre än svart, faktiskt.