fredag, januari 18, 2008

Veckans "personligt"

Denna vecka har jag:

1. ... blivit erbjuden ett en nytt jobb och tackat ja. Yess!!
2. ... fått två oväntade bokpresenter, en bättre än den andra.
3. ... blivit kompis med hamstern. På kvällarna sitter han i mitt knä och vi för intresanta samtal av existentiell karaktär.
4. ... en konstutställning på gång, om två veckor är det vernissage och läget är under kontroll. Men det börjar bli pirrigt.5. ... inte läst så mycket, har ägnat mig åt annat, som till exempel målande eller bara strunt och slapphet.

6. ... fallit för grupptrycket och inhandlat en stegräknare. Antar att inköpets goda syfte är en förmildrande omständighet i sammanhanget. Resultatet av stegräknandet var inte riktigt så illa som jag befarat. Bara lite. Vad jag kommer att göra åt det vet jag inte.

7. ... en lugn helg framför mig.