måndag, december 10, 2007

Kabusa Böcker

Har du hört om Kabusa Böcker? Det är ett bokförlag i Göteborg som inriktar sig på nordisk kvalitetslitteratur. Här på BOKMANIA har jag fått ett erbjudande från dem, de vill upprätthålla kontakt med mig som läsare och veta vad jag tycker om deras utgivning, de uppfattar mig som "en engagerad läsare". Man tackar...

Jag tackade gärna ja till att få bokkatalogen hemskickad. Nu får jag välja vilken bok jag vill och få hem den i brevlådan, utan kostnad förstås. Och utan förpliktelser. Katalogen blev en trevlig överraskning, måste jag tillstå, många intressanta titlar att botanisera bland. Måste fundera en stund, har svårt att bestämma mig.

För övrigt tycker jag att det är trevligt med små bokförlag, de är inte lika stelbenta och kaxiga som de stora (nämner inga namn), plus att det är smickrande att bli sedd som bokbloggare och tagen på allvar. Tack Kabusa Böcker för att ni hittat till BOKMANIA.

7 kommentarer:

Karin sa...

Ja - Kabusa ger ut en hel del bra böcker! Särskilt barnbockerna (exvis Vill ha fisk)intresserar mig*, men även Kristin Omarsdóttir är en finfin författare.

Hejhopp/Ka

* Kolla in Flaskpostens Adventstvekan (http://flaskposten.blogspirit.com/archive/2007/12/09/adventstvekan.html)

Ivana Eklund sa...

Jag tror det. Är t.ex. nyfiken på en barnbok som heter "Toaletten hungrig". Det är väl en spännande titel...
Har ringat in tre fyra titlar.

Ka sa...

Hihi, den är jättebra! Fast mina arbetskamrater är mer äckelmagade och sa FY när den kom till bibblan...

Ivana Eklund sa...

Det förvånar mig inte. Men småungar i kiss-och-bajs-åldern är säkert förtjusta ;-P

Anonym sa...

haha, enkel förlags -pr kan man också kalla det..inget att bli smickrad över......

Ivana Eklund sa...

Nemo: Visst är det så, men jag får gratis böcker och därmed möjlighet att dryga ut mitt bokkonto som på sistone svällt ut ganska mycket. Det är fyra böcker som jag har beställt, två av dem stod redan på önskelistan, så jag är nöjd. Och jag är inte tvungen att nämna dem över huvud taget om jag inte känner för det. Annars hade jag tvekat.

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Intressant! Äntligen har jag fått svar på vad alla dessa gratisböcker kommer ifrån.. :-)