måndag, december 10, 2007

Kabusa Böcker

Har du hört om Kabusa Böcker? Det är ett bokförlag i Göteborg som inriktar sig på nordisk kvalitetslitteratur. Här på BOKMANIA har jag fått ett erbjudande från dem, de vill upprätthålla kontakt med mig som läsare och veta vad jag tycker om deras utgivning, de uppfattar mig som "en engagerad läsare". Man tackar...

Jag tackade gärna ja till att få bokkatalogen hemskickad. Nu får jag välja vilken bok jag vill och få hem den i brevlådan, utan kostnad förstås. Och utan förpliktelser. Katalogen blev en trevlig överraskning, måste jag tillstå, många intressanta titlar att botanisera bland. Måste fundera en stund, har svårt att bestämma mig.

För övrigt tycker jag att det är trevligt med små bokförlag, de är inte lika stelbenta och kaxiga som de stora (nämner inga namn), plus att det är smickrande att bli sedd som bokbloggare och tagen på allvar. Tack Kabusa Böcker för att ni hittat till BOKMANIA.