torsdag, december 27, 2007

Julens bokskörd

Det fanns inte så många böcker under julgranen, men kvantitet är inte det som betyder något i sammanhanget. Utdelningen blev följande:
Persepolis av Marjane Satrapi till mig
Örnarnas rike av Brutus Östling till gubben
Gomorra av Roberto Saviano till sonen
Monikas bästa menyer av Monika Ahlberg till kocken i familjen (vem kan det vara?)

Alla är vi supernöjda! Tack snälla tomten...

(Tillägg 071229: Det finns en till bokpresent kom jag på, fast ingen julklapp. Strax före jul fick jag Kicki & Lasse av Peter Kihlgård, som inbjudan till deltagande i bokcirkeln på jobbet. Tackade ja så klart. Så nu är jag med i två olika bokgäng.)

2 kommentarer:

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Persepolis! Jag är sååå nyfiken på den. Ska bli kul att höra hur den var sedan. Under vår "litterära julgran" blev det en del klappar, bland annat en Klittydeckare som kommer att bli familjens stora skämt för all tid framöver :-)

Ivana Eklund sa...

Läs den, du blir inte besviken ;-P