fredag, december 14, 2007

Glad personlig nyhet

Jag är jätteglad eftersom jag har blivit antagen till en distanskurs som heter Att skriva och läsa kritik och som ges vid Växjö universitet nästa tremin. Jag vill bli "proffs" på att skriva litteraturkritik och bokrecensioner, jag vill ägna mig åt det lite mer än bara som hobby, även om jag ännu inte har några konkreta tankar på hur det skulle gå till, men räknar med att det utkristalliserar sig med tiden. Naiv? Kanske. Men det blir så kul! Att förena två roliga saker - läsande och skrivande - det har jag länge drömt om. Grattis till mig själv :-)

3 kommentarer:

Carola sa...

Jag har också sökt den kursen. Men jag sökte efter sista ansökningsdatum, så jag har inte fått något besked ännu. Men jag har samma mål som du. Jag önskar bara att jag visste om kursen innan ansökningsdatumet hade gått ut, för då hade jag sökt tidigare och kanske redan fått veta att jag kommit in. Grattis i alla fall, hoppas kursen blir lyckad.

Spectatia sa...

Men vilken kul grej! Naiv? Näh, vaddå? Det är väl underbart och inspirerande att höra om människor som lägger krut på något de tycker är kul och utvecklande. Grattis till dig från mig också! :-)

Ivana Eklund sa...

Carola: Vad synd att du var sent ute, men kanske har du en chans ändå. Hoppas vi ses där :-)

Spectatia: Tack för att du hejar på mig...