lördag, december 22, 2007

God Jul med Ave Maria

Det finns en jullåt som för mig är den bästa och finaste av alla jullåtar och julsånger som finns: Ave Maria. När jag hör den, får jag inte bara julkänslan, utan även något fuktigt i blicken och något varmt i hjärtat, kan till och med bli så sentimental att jag tänker på en världsomfattande fred på jorden, att alla barn är mätta och trygga, alla gamlingar har någon som kramar om dem och tar ut dem i friska luften, att alla har någon att dela sin vardag med, att vår planet inte är dödshotad, att pengar och prylar inte är allt, bara kärlek. Önsketänkande, jag vet. Men till jul är det tillåtet att drömma och önska...

I klippet från YouTube sjunger Pavarotti & Bono (U2) Ave Maria tillsammans (live) och med den vill jag önska alla BOKMANIAS läsare
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.
Önskar er allt gott...

Kram
Ivana