tisdag, november 20, 2007

Bokmässa i Örebro

I helgen är det Bokmässa i Örebro och jag vill åka dit, helst på lördag. Har aldrig varit på en bokmässa förut och nu börjar nyfikenheten växa sig outhärdlig (jaja, kanske överdriver jag lite, men ändå). Eller kan bokmässor rent av vara obligatoriska aktiviteter för varje seriös och inbiten bokbloggare? Det bästa är att min man vill gärna följa med, jag lockar nämligen med Brutus Östling närvaro. Bland annat. Vi får se vad det blir av alltihop. Örebro ligger åtminstone inte lika avsides för oss som Göteborg.

5 kommentarer:

Hans Persson sa...

Jag hoppas också att kunna vara där, men gissningsvis under söndagen. Jag har varit på Örebros bokmässa ett par gånger tidigare och haft det trevligt.

Ivana Eklund sa...

Har du planer på att gå på nåt seminarium också, eller brukar du bara strosa runt och handla böcker i massor?

Hans Persson sa...

Passar det så går jag gärna på seminarier. Det brukar vara intressant.

AnnCharlott sa...

Du har blivit utmanad! Lista dina litterära hjältar, såna som har blivit större än boken och författaren och som man minns länge efter att man har läst om dem!

Ivana Eklund sa...

Vad roligt att bli utmanad! Klart jag är med.