söndag, september 09, 2007

Världen är liten

På lördag morgon sänder P4 ett relationsprogram som heter Tillsammans och i gårdagens avsnitt kunde man höra en intevju med Hillevi Wahl angående hennes senaste bok om hur det är att vara tvåbarnsförälder och det är min son som har intervjuat henne. Det var i måndags. Sen läste jag Hillevis krönika i Metro och skrev ett inlägg här på BOKMANIA som hon sen länkat till från sin hemsida. Jag mailade till henne efteråt eftersom jag tyckte att det var roligt att hon lade ut en länk och kunde inte heller låta bli att nämna att det var min son som intervjuade henne inför radioprogrammet. Världen är ju så liten när allt kommer omkring och ibland sker intressanta sammanträffanden. Uppenbarligen håller Hillevi med om det eftersom hon publicerar både mitt mail och sitt svar på sin hemsida. Man kan verkligen säga att Internet hjälper till att människor möts. I love Internet too.