lördag, september 15, 2007

Ett i-landsproblem

Telias mobila bredband är ett skämt. Ett dåligt skämt. Ville skriva ett inlägg fullt av frustration över denna tjänst redan för några dagar sedan, men som av en händelse fungerade inte uppkopplingen under hela den dagen och jag slutade att försöka innan jag blev galen på allvar. Hela veckan satt jag hemma med en förfärlig förkylning och längtade ut i det vackra höstvädret och var frustrerad tillräckligt av det, så ett Internet som hela tiden lade sig ner var det sista jag hade ork med. Ett evigt "webbsidan kan inte visas" tär på krafterna, verkligen. Jag ville blogga och läsa tidningar och lyssna på roliga radioprogram - men inte. Telia fixar inte en pålitlig uppkoppling, inte när man vill i alla fall och inte på en gång. Det gäller att ha tålamod. Jag vet inte hur många gånger vi har ringt och klagat, utan att ha fått ett vettigt svar. Men igår fick vi en känslomässig upprättelse när vi hörde nyheterna. Det är ändå en tröst att man inte är ensam. Jaha, där försvann kontakten igen...

Jag vet att detta är ett i-landsproblem, men det är irriterande i alla fall. Kan inte hjälpas. Buuu. Telia!