tisdag, mars 20, 2007

Så går en dag...

Det blev inte så mycket skrivet de senaste dagarna, bortsett från långa inlägget i söndags. Anledningen var allt från hemsysslor och kulturevanemang i lördags till hastigt påkommen middagsbjudning som skulle vara hemma hos oss igår men som ställdes in i sista stund på grund av min migrän (ja, nu är det synd om mig igen). Nu är jag på jobbet i ala fall, har stoppat i mig migräntabletter och hoppas på det bästa, även om jag är försiktigt pessimistisk. Det trycker i skallen men ännu inget färgflimmer framför ögonen. Kommer flimret så är det kört, då får jag nog gå hem och det blir ingen middag för bekanta från Tyskland i kväll heller.

Vädret är trist nu. Det är säkert min mans fel eftersom han bytte till sommardäck på Volvon när det var så vårligt i förra veckan. Man ska inte förhasta sig, eller hur.

För att pigga upp mig i morse lyssnade jag på Bruce Springsteen i bilen, det funkar alltid. Hans musik blir jag alltid pigg och glad av.

Böcker som för övrigt förgyller min tillvaro och ger mig mentala vitamininjektioner just nu är Sonjas godhet av Owe Wikström (handlar om böcker och läsning som medicin mot självupptagenhet) och På resa med Herodotos av Ryszard Kapuscinski (om hans resor i Asien i Afrika). Båda böckerna är värda varsitt blogginlägg (minst ett) vid ett senare tillfälle.
Ha en bra dag så länge.